Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Sandra Blom - 6 mars 2011 22:56

Ja idag har det regnat nästan hela dagen, en stund regna det så mycket att jag vart genomblöt när jag sprang från bilen till bion. Och då menar jag genomblöt, det droppa vatten från mig när jag kom in..

Men i alla fall så va jag som sagt på bio idag med Lene, vart Beastly. En riktigt bra film faktiskt! :) Den är ungefär som Skönheten och odjuret, fast utan sång och med en del humor.

Sen så vart det även en del shopping för mig.. ;p Den här gången vart de 2 tröjor, en kavaj, en skjorttunika, en cardigan och självklart vart det även underkläder från Victoria's secret. Tur va det väl att jag va lite stressad när jag gick in där, annars hade jag nog kommit ut med mycket mer än 5 par trosor.. Haha. Ska knäppa kort på allt jag köpte, så visar jag det i nästa inlägg!


Sen vill jag även passa på att säga grattis till min kära vän Tommy Johansson som fyller 19 år idag den 6 mars. :D Han är som en bror för mig, och vi två har alltid bråkat som att vi var syskon. Vi bråka till och med mer med varandra än vad vi gjorde med våra riktiga syskon. Haha. Jämt när vi ses så blir det en liten brottningsmatch mellan oss, inte seriöst då utan på skämt. Han är en galen person som alltid får mig att skratta!

Så stort grattis till dig bror Tommy. Nästa år fyller vi 20, då ska vi ha en fest tillsammans, det har jag bestämt! ;D

 

Men nu ska jag göra någonting annat, kolla på tv kanske? Hm..

Jaja, pöss på er.

Ovido - Quiz & Flashcards