Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Sandra Blom - 28 februari 2011 01:28

I fredags, när jag slutat, så följde jag med Lene när hon tatuerade sig. Och jag ska säga er att jag blev väldigt sugen på att göra en jag också! Tror jag vet vad jag vill göra och vart, så vem vet det kanske blir en tatuering för mig! Höhö.

I lördags så gjorde jag inget speciellt på dagen, skypade med mamma, sen lata jag mig bara. Vid 5 så åkte C, H och M iväg på bröllop, och M va blommflicka och hon va så fin!! Såg verkligen ut som en liten prinsessa :) Och kvar hemma va jag och lilla H, så vi satte oss och kollade på Star wars! Sen hände det väl inget mer roligt den kvällen.

Idag så mötte jag upp Lene vid 2 tiden för att gå på bio. Det blev "Drive angry", det var en ganska bra film, inte direkt den bästa jag sett men ja inte heller dålig. Sen efter det begav vi oss till The shopping mall. Jag hittade ett par jeans, en skjorttunika och ett par leggings, kände mig nöjd men kom sen på att det finns ett Victoria's secret där.. Där vart det 2 bikinis och en sportbh, och jag ska säga er att det va med nöd och näppe jag kom ut med bara dom sakerna.. Det är farligt att gå in där kan jag säga er! Hehe. Slutsumman för allting blev ungefär 1200 kronor, vilket är riktigt bra, tycker jag!


                            

        Skjorttunikan                           Bikini                                  Bikini


Jeansen och leggingsen är bara vanligt svarta, så tänkte att det är inte så mycket att se, lika med sportbhn.


Så ja jag har haft en trevlig helg! Hoppas att ni har haft det med.


Pöss och hej.

Ovido - Quiz & Flashcards