Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Sandra Blom - 21 februari 2011 19:13

Ja i torsdags så åkte vi ju till Hot Springs, och fyfan vad fint det är där! Vart nog lite kär i stället.. Fast vi bodde inte på själv hotellet, utan vi bodde i en av stugorna som fanns där, eller man kan väl säga att det var som ett hus, 3 rum, 3 toaletter, 1 kök och så vardagsrum. Haha.

I alla fall så när vi kom dit på torsdagskvällen så var klockan ungefär 9, så det vart sängen direkt för oss. Sen klev vi upp tidigt på fredagen för att gå och äta hotellfrukost, och jag säger bara att om vanlig hotell frukost är gott så va det där himmelriket! Vi alla åt så vi höll på att spricka tror jag. Sen var det dags för ridning. Jag, M och C skulle iväg på en tur i skogen, så pappa H stannade med lilla H och red där vid stallet. Det var mysigt att rida och rioligt att få se allt runtomkring där. Sen var det lunch och vila innan vi åkte iväg på en rundtur med traktor och vagn. När vi kom tillbaka från den turen gick vi och åt middag på en resturang i närheten. Sen vart de hem till stugan, film, ett bad i bubbelbadkaret och sovdags.

Upp igen tidigt på lördagen för att äta frukost. Efter det va jag själv med barnen en sväng medans C och H va på spat. När dom var klar där gick vi allihopa och bowlade. Sen vart de lunch. Och eftersom M gillade ridningen så mycket så ville hon göra det igen, så jag ställde upp och vid 2 så red vi iväg än en gång. När vi var klar åkte vi hem och vilade lite innan vi (hela familjen) gick ner till hotellet för att åka skridskor, fast det va bara jag och M som åkte. Sen åkte vi hem och beställde pizza till mig och barnen eftersom C och H skulle ut och äta. När klockan vart 7 så åkte M iväg med kusinerna för att åka tubing, så jag och H kollade på film innan det va dags för sängen.

På söndagen, som var våran sista dag, så klev vi upp tidigt och åt frukost innan vi började åka hemåt vid 11 tiden. Och det var även min födelsedag i söndags, igår, så jag fick en tröja och en kaffemuggtermos med Homestead loggan på, stället där vi bodde. Och så fick jag ett presentkort på 1000 kronor. Sen så ville dom även ut och äta för att fira mig, och pappa Hs mamma och pappa ville också med, alltså farmor och farfar. Så vid 6 tiden ungefär åkte vi iväg och åt. Fick även en present av farmorn och farfarn, en duschtvål som luktar hur gott som helst! Och när vi sitter där och har ätit upp och bara pratar och så, så kommer en kypare in med en efterrätt med ljus i och alla vid bordet börjar sjunga happy birthday.. Alla andra inne i resturangen började kolla och där satt jag som ett fån och log eftersom jag inte viste vad jag skulle göra.. Haha. Men tyckte att det var gulligt av dom och efterrätten va hur god som helst!

Sen när vi kom hem va jag helt slut så vart sängen nästan direkt! Men har haft en helt underbart bra helg och födelsedag och är så otroligt glad för den fina familjen jag bor hos, dom är bäst!


    Hotellet, framsida.           Hotellet, baksida.       Spa, bowlinghall, varm källa.

         


En av alla salar i hotellet.           "Mitt rum".                       Badkaret!

             


Det får vara allt för den här gången, mer bilder kommer kanske nästa gång jag besöker de där stället ;D Annars kan ni gå in på deras hemsida: http://www.thehomestead.com/


Pöss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards