Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Sandra Blom - 11 februari 2011 02:09

Det är helt sjukt, jag har redan varit här i 1 månad. Tiden går så himla fort! Det känns som att jag inte riktigt hänger med. Har inte riktigt hunnit med att sakna allt, har så mycket att göra och lära mig att jag inte hinner tänka efter, vilket gör att jag inte hinner sakna. Det är klart att jag saknar alla där hemma hela tiden, men det har än så länge inte blivit så att jag blir riktigt ledsen över det och verkligen vill hem. Vilket är bra! Men i alla fall så har jag vart här så lång tid och det är nu bara 11 månader kvar, 12 om jag stannar min extra månad som jag har (hoppas att det blir så).  Och jag har en känsla av att dom månaderna kommer gå lika fort, så vi ses snart! :)


I helgen så ska jag iväg på mitt första au pair möte, vi ska åka på tubing trip. Jag ser verkligen fram emot det och det ska bli roligt att få träffa alla andra au pairer som finns här i området.


Men nu är det dags för mig att läsa lite körkortsteori så jag kan ta det där körkortet någon gång! Men häftet här är bara på 40 sidor, så det är inte lika jobbigt som att ta sig igenom den svenska körkortsboken! Tur är väl det :)


Pöss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards