Alla inlägg den 13 februari 2011

Av Sandra Blom - 13 februari 2011 17:55

Igår så var det dags för mitt första au pair möte, vi skulle mötas 13.00 vid Target i Short pump. Så jag åkte dit lite tidigare så jag skulle hinna handla lite kläder, vart ett par jeans, en tröja och ett vanligt linne. Sen mötte jag Kim och Svenja från tyskland, Ana (som jag inte kommer ihåg vart hon är ifrån) och hennes kompis och även Keren och hennes familj. Och vi började åka mot Wintergreen, det tog ungefär 2 timmar att åka dit tror jag. Är så glad att jag åkte iväg på det, för det va grymt roligt att åka! Även fast det va ganska läskigt.. Man satt på en ring, ungefär som en badring, och sen åkte man ner för en backe som dom hade gjort i ordning och j*vlar vad fort det gick! Och man snurrade runt och åkte med ryggen först och jaa.. Läskigt men kul som sagt!

Här kommer lite bilder, men självklart så hade jag glömt att ladda kameran så den dog när vi var uppe i backen.. Men Svenja knäppte massa kort som hon skulle skicka sen, så länge får ni nöja er med dessa:


                                       På väg upp till backen.

                          


   Backen där vi åkte!         Backen och en "linbana".            Skidbacken.

              


               Svenja och Kim i kön.              Sen får ni en liten bild på mig åh!

                                  


Vi åkte i 2 timmar och sen började vi färden hemmåt igen. Stannade även på ett jätte mysigt ställe och åt, sjukt god mat där! Sen när vi kom tillbaka till Short Pump mötte jag upp Lene från norge och gick på bio. Inte direkt min smak av film, Never say never med Justin Bieber.. Menmen, trevligt att träffa Lene i alla fall!

Sen när jag kom hem var jag helt slut! Men hade en riktigt rolig lördag och det behövdes!


Men nu är det dags för lunch här, så ta hand om er där hemma! Jag hoppas att ni har det bra, för det har jag.

Pöss

Ovido - Quiz & Flashcards