Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Sandra Blom - 7 februari 2011 04:19

Idag började jag, pappan och barnen + en kompis till M dagen med att åka till deras, (inte bara deras, utan det tillhör släkten), lantställe eftersom dom köpt en ny gator som dom ska ha där. Så vi tillbringade förmiddagen med att åka runt på majsfälten och i skogen. Jag körde den ena med flickorna och pappan körde den andra med pojken. Det var riktigt roligt att köra :D Det är även sjukt fint där borta!


          Den gamla, som jag fick köra.                          Den nya.

                                



Såhär fin var utsikten från huset. Sen åt andra hållet låg alla majsfält.

           



Sen när vi kom hem tog jag mig en liten nap, sjukt skönt att göra de ska jag säga er! Efter det var det bara att ladda upp för super bowl finalen, det är ju ganska stort här. Jag som inte är så insatt i det bestämde mig för att heja på samma lag som familjen, så vi satt och hejade på Packers, och som tur var vann dom ju! Woho.


Men nu är det dags för mig att sova så jag orkar med en till jobbvecka! Och för er som undrar så går det fortfarande bra för mig här borta. Plus att jag fått något att se fram emot, den 27 maj kommer mamma, syster + pojkvänn, moster + kusiner hit och hälsar på mig :D Jag hoppas verkligen att pappa kommer också.. Då blir jag nog lyckligast i världen. Så ni vet liksom.


Puss och god natt! (fast ni sover nog redan).


Ovido - Quiz & Flashcards