Alla inlägg den 27 september 2011

Av Sandra Blom - 27 september 2011 04:05

Ja igår så skulle jag och en ny aupair från tyskland gå och se Bad teacher. Så vi möttes utanför biografen där och gick och köpte glass innan det börja.

(Eller ja, vi köpte fryst yoghurt från;     det är sjukt gott!)

Men aja, tillbaka till filmen, när vi väl har satt oss och dom har startat reklamen och så, så funkar inte ljudet till filmen och dom kunde inte fixa det så vi fick pengarna tillbaka och fick gå därifrån.. Lite tråkigt men då åkte vi hem hit istället och kollade på någon film som jag inte minns vad den heter. Men ja vi hade det trevligt även fast det inte blev som vi tänkt.

Annars så har det inte hänt något speciellt sen jag sist skrev. Jag har obbat som vanligt idag, imorgon tänkte jag försöka mig på att packa inför NY och sen på onsdag tänkte jag gå på gymet och sen kanske hinna med en lunch med tjejen från tyskland.. Och ja sen på torsdag så ska jag åka till mataffären och göra veckohandligen av mat och sen jobbar jag bara till halv 5. Efter att jag slutat då så beger jag mig till tåget för att sen sitta på det i 6 timmar innan jag är framme i NY och får träffa mina älskade vänner Malin och Sara!!! :D Fan så kul vi ska ha det!
Ja men, annars så har mamma bett mig att lägga upp en bild på Sport (valpen), så ska knäppa en bild på den lilla korven (han har jätte lång kropp). Haha. Men tänkte fråga om det är något annat ni vill ha bild på eller som ni vill veta?
Fundera på det ni så ska jag gå och sova så jag orkar upp och jobba imorgon!



Pöss på er.

Ovido - Quiz & Flashcards