Alla inlägg den 8 september 2011

Av Sandra Blom - 8 september 2011 02:36

Ja igår så började det regna, och det reganr än. Förutom några uppehåll ibland så har det regant i 2 dagar, och det ska tydligen fortsätta regna imorgon.. Roligt värre de! Åskar till och från gör det hela tiden också. Inatt vakna jag av att small som fan, och jag tänkte "vafan blir vi bombade eller?!" men så var det ju inte som tur var. Men jag vart rädd ändå, för jag gillar inte åska, och några sekunder efter första smällen kom det en till, och det va nästan så att man kände smällen..

Menmen, M har börjat skolan igen och inte för att vara elak, men det är skönt. Haha. Jag och H tar vara på tiden innan han börjar skolan på måndag, och han har blivit så stor så han ska vara där 4 dagar i veckan. Vilket gör att han bara är hemma 1 dag med mig.. Det kommer bli tomt! Fast jag får mycket tid till gymet, vilket kan behövas!

 

Mitt gym (y)


Ja men annars så är det nu bara 21 dagar kvar till Malin och Sara kommer, helt sjukt! Jag längtar som en jävel! :D Och vad mer då, jo igår så bokade jag in mig till min sista kurs på skolan. Det blev en målar kurs den här gången och jag ska gå 11-13 november. Och sen är det klart med skolan, SKÖNT!


Skolan där jag tog en kurs och nu ska ta en till!


Väldigt roliga bilder, jag vet. Men det är väl bättre än inget, eller?

Pöss och god natt!

Ovido - Quiz & Flashcards