Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Sandra Blom - 24 juli 2011 22:33

Ja både min data och internet har krånglat lite, därför jag inte skrivit tidigare, men nu så är jag här och skriver igen.

Idag är det 1 vecka sen som vi fick lill valpen som heter "Sport". Han är hur söt som helst men det blir mycket att göra och han är ju så lite så det är svårt att hålla reda på han. Men det går bra i alla fall. Såhär ser han ut förresten:


 

Just nu så har vi det sjukt varmt här, 40 -45 grader, så i fredags tog jag barnen till bion och kollade på Cars 2, den va bra och rolig. Och dom gillade den, plus att det va kallt och skönt inne där. Sen på kvällen så va jag ut och åt på en irlänsk restaurang/pub tillsammans med 4 andra aupairer, vi sa hejdå till Diana som åkte hem idag. Det va riktigt trevligt :)
Sen igår så gick jag och såg sista Harry Potter filmen, jag dog lite, den va sjukt bra! Sen handlade jag även lite nya saker där borta i Short Pump, några nya klänningar och en ny bikini. Det kan man aldrig få för mycket av! ;)  

Idag så har jag skypat med mamma, och sen va jag iväg till Target en sväng. Där kom det först fram en kvinna och sa att jag hade en jätte fin och söt klänning, sen i kassan så vände sig kvinnan framför om och sa även hon att jag hade en fin/söt klänning och frågade vart jag hade köpt den. Det gjorde mig lite glad :)

Förresten så fyller min älskade stora syster 22 år idag! Grattis till dig, jag hoppas du har haft en underbar dag där hemma. Jag saknar dig som tusan, men snart så ses vi igen! <3 Puss på dig!


 

Nu så ska jag nog knäppa igång en film och vila lite, är så sjukt trött idag.. Och ikväll blir det nog en film med gurka, morötter och dip! Ja men visst va.

Pöss

Ovido - Quiz & Flashcards