Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Sandra Blom - 22 januari 2011 17:22

Ja jag tänkte berätta lite om hur jag bor och så.

Jag bor i Richmond, Virginia. Richmond är Virginias huvudstad och det finns massa olika saker att göra här. Dom har 4 årstider här som hemma, men det är inte lika kallt eller lika mycket snö som hemma. Sommaren är i 5 månader här, då kan det bli upp till 40 grder varmt. Så vädret är lite annorlunda mot för hemma. Och behöver jag säga att jag trivs bättre här utan snö och med -10 som mest?


Huset jag bor i är ganska gammalt, kommer inte ihåg när dom sa att det byggdes, men det är väldigt fräscht!


 

Här i den lilla delen av huset är mitt rum och mitt badrum.

 

Inuti så är det typiskt amerikanskt, som man ser på tv ungefär. Och man går även med skor på sig inne här..


  Det här är min bil! Det är automat och jag fullkommligt älskar den! Haha.


Familjen består av mamma Catherine, hon jobbar som advokat. Pappa Herbert kallas för pappa Hobie och jobbar också som advokat. Maria är äldsta barnet, 8 år. Hon går i skolan alla dagar och hon är väldigt livlig och envis. Minstingen heter Herbert som sin pappa och som sin morfar, men han kallas för lilla Hobie. Han är 3 år och är på förskolan 3 dagar i veckan. Även han är livlig och envis, även en aning blyg. Dom har också en hund som heter Katie, hon är bara för söt!


Maria och Hobie

 

Familjen är väldigt omtänksam och dom bryr sig om mig och vill att jag ska ha det bra och att jag ska trivas. Jag gillar dom väldigt mycket och som jag sagt tidigare så stor trivs jag här!


Är det något mer ni vill veta  ? :)


Pöss

Ovido - Quiz & Flashcards