Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Sandra Blom - 16 januari 2011 02:33

Idag vid 1 kom Keren hit, hon är area director här och är här för att hjälpa och ta hand om oss au pairer. Vi satt och pratade lite om vad jag måste göra här, som skaffa ett bankkonto, ta två kurser på skolan, ha ett amerikanskt körkort, och så. Men det är tydligen inte så svårt att få ett amerikanskt körkort, så det ska nog gå bra :) Och tänk vad coolt sen att kunna säga, jag har gått på ett amerikanskt universitet, (nog för att jag bara behöver gå 60 timmar), plus att jag kan säga att jag har ett amerikanskt körkort, jag menar hur många där hemma kan säga de? ;p  När hon hade åkt tog vi alla en liten powernap, välbehövd!

Idag fick jag även handdukar av dom som dom hade beställt till mig. Dom är turkosa och så står det Sandra på alla, jag vet inte riktigt hur många det va men tror det va 2 av alla olika storlekar jag fick. Jag vart jätte glad, visst det är bara handdukar, men att dom har fixat det till mig och till och med fixat namn på dom gör att jag verkligen känner att dom kommer ta hand om mig och att dom verkligen bryr sig. :)

Nu ikväll så har vi varit och ätit på Country cluben, det är där alla fina människor går och äter och man måste va medlem för att få komma dit. Jag va väldigt nervös innan, men det gick bra. Dom är faktiskt som vi vanliga människor, lite finare i kanten bara. Haha.

Nu ikväll så vet jag inte vad som händer, tror jag ska sova tidigt faktiskt. Så jag blir utvilad och kommer in i dygnsrytmen här. Har även gått och blivit förkyld.. Kände redan igår att det gjorde ont i kroppen och att jag vart tröttare än innan. Jag antar att det brutit ut i en härlig förkylning nu.. Hoppas att den går över fort!

Ta hand om er där hemma!

Pöss

Ovido - Quiz & Flashcards