Alla inlägg under april 2011

Av Sandra Blom - 3 april 2011 03:47

Ja idag så åkte jag till Short Pump efter att jag duschat, fick med mig hem en sommar klänning, sen från Victoria's vart det pyjamas byxor, en bh och tre par trosor! Och inte hade jag turen att få 500 dollar på det där kortet heller... Men hade 2 så 20 dollar i rabatt vart det i alla fall, det är ju alltid något! :) Fick förresten ett rosa paraply med på köpet också :D Najs de!


                               

         Pyjamasbyxor.                       Paraply.                           Klänning.


Sen när jag kom hem så vart det lite vila innan jag gick ner och åt kvällsmat med barnen, det vart McDonals. C och H åkte iväg strax efter och jag och barnen knäppte igång en film. Det vart A little princess, en sorglig liten film. Jag börja nästan gråta lite :) Fast den sluta lyckligt, som tur va! Sen vart de upp och göra ordning barnen för sängen, där ligger dom sen ungefär 1 timme tillbaka. Efter att jag lagt dom gick jag ner och städade undan efter dagens bravader. Och nu sitter jag här och väntar på att C och H ska komma hem. Så nu vet ni de åh!

Men nu ska jag nog knäppa igång en film eller så.

Pöss och god natt!

Av Sandra Blom - 2 april 2011 16:22

Men skit på er va! Inte en endaste kommentar på vad jag kan skriva om?! Dåligt de! Blir fan ledsen ja.. Bättra er förifan :)

Menmen, ikväll ska jag jobba. C och H ska ut på någon välgörenhetsmiddag eller vad det nu va. Så får se vad jag och dom små hittar på för någe! Fast börjar inte förens 6.30, så funderar på vad jag ska göra nu under dagen? Kanske blir en sväng till Short Pump, har ju "presentkort" på Victoria's ;D Fick det då jag handlade där sist, vet inte ur mycket det är på, kan vara 10, 50, 100 eller 500 dollar. Hoppas såklart på att det är 500 dollar på det, men tror inte det är så stor risk att jag får de.. Men hoppas kan man ju i alla fall!

Nej men nu ska jag ta mig en dusch och sen får vi se vad jag hittar på som sagt. Ha det bra!

Pöss

Av Sandra Blom - 1 april 2011 02:31

Ja jag är rätt så dålig på att uppdatera tror jag, kom på det när jag satt och kolla på dom bloggar jag läser och blev "irriterad" när dom inte skrivit något nytt, men kom som sagt på då att jag är inte så duktig på att skriva ofta heller. Blir liksom mest på helgerna som jag skriver. Men jag ska försöka bättra mig på att skriva lite oftare, och kanske lite mer bilder? Skriv vad ni vill veta, fråga om ni undrar något och skriv vad ni vill se för någe härifrån! :)

Idag har det vart en vanlig torsdag, börjar vid 7.30 med att fixa frukost. C, H och M åker iväg till jobb och skola, och kvar hemma va jag och lilla H. Städarna kom och H gick runt och "hjälpte" dom som han alltid gör. Sen åkte vi iväg till affären och gjorde veckohandlingen. Sen hem och packa upp alla varor, lunch, och sen den bästa tiden på dagen, H tar ett "nap". Idag passade även jag på att sova en liten stund :) Sen åka och hämta M från skolan, göra läxor och piano, sen så lekte vi bara tills C kom hem och tog över. Sen vart de kvällsmat och nu sitter jag här och har nyss sett BB avsnittet från ikväll. Det va min dag de, intressant va? :) Hehe.

Ni får även en bild på mig och mina två sötskallar, bara för att jag saknar dom så otroligt jävla mycket!! <3


Menmen, nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen sova.

Pöss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards