Alla inlägg den 9 april 2011

Av Sandra Blom - 9 april 2011 00:32

Det finns nästan inge värre än att packa, jag tycker det är sjukt svårt! Jag packar alltid för mycket, eller så glömmer man att packa något och ja.. Men har i alla fall slängt ut en massa kläder på golvet nu, det är en början :) haha. Packar som sagt för att åka och hälsa på Kajsa uppe i Ridgewood. Ska bli så himla kul! Lite nervös för att åka själv bara, jag som är en lika stor virrpanna som mamma när det gäller att hitta rätt.. ;) Nej men, det ska förhoppningsvis gå bra! Nu under tiden som jag packar så lyssnar jag på S club 7, så kul att lyssna på låtar från förr, och så minns man lite hur dom går :D Är det förresten någon mer än jag som minns det där programmet som S club 7 hade? Det gillade jag. Haha.


Nonstop, center och plopp, kexchoklad är också gott. Marabou är nummer 1, men nu så är jag mätt! Haha minns ni det också kanske? :D


Men i alla fall, tåget går imorgon vid klockan 6:35.. Fattar inte hur jag ska ta mig upp.. Men kan ju som tur är sova på tåget sen. Och jag blir ju där borta tills tisdag, så får se vad vi hittar på. Vet i alla fall att det blir utgång i NY imorgon, det är inte illa det inte ;) Sen ska vi även besöka den svenska godis butiken som har öppnat där, men svenkst plockgodis!! Har en känsla av att det kommer bli dyrt för mig i den affären.. ;D Sen blir det självklart lite annan shopping också! Men ja, ni får vänta tills jag kommer hem så kan ni få veta exakt allt jag gjort!

Nu ska jag fortsätta med packandet!

Pöss på er.

Ovido - Quiz & Flashcards