Alla inlägg under januari 2011

Av Sandra Blom - 8 januari 2011 12:36

Igår så var jag ut och lyssnade på Arvingarna med Sara, Malin, Tommy, mamma, Anette, Åke, Håkan och Björn. Det vart som en sista utgång med gänget. Hade riktigt roligt och det behövdes verkligen!

Idag så håller jag på att packa.. Det är inte lätt direkt, men tror faktiskt att det börjar ordna upp sig nu. Har bara små saker som ska ner, så det ska nog gå :) Kommer skicka ungefär 1/3 av det jag ska ha med dit bort med flygposten, blir billigare än att ha övervikt tydligen.

Nu är det bara 1 dag och 20 timmar tills jag åker.. Känns så jävla sjukt. Jag som tyckte jag hade all tid i världen innan det var dags att åka, och nu så är det ingen tid kvar.. Men de kommer bli bra det här!

Nu ska jag återgå till packandet!

Pöss

Av Sandra Blom - 5 januari 2011 16:44

Nu är det bara 4 dagar och 16 timmar kvar tills jag sitter på planet mot USA. HELT SJUKT! Har väldigt blandade känslor kring de hela, är glad ena stunden för att sen bli ledsen. Man har alla känslor på samma gång ungefär. Har väl resfeber antar jag.

Igår fick jag panik när jag började packa, men det gick över efter ett tag som tur var. Tror inte det är själva grejen med att jag ska åka som gjorde det, eller jo lite kanske, men känns som att det är mer just själv packningen. Jag har alltid haft svårt att packa när jag ska någonstans, jag packar alltid för mycket. Men nu blir det lite dyrt om jag ska packa för mycket plus att jag kommer köpa en massa nya kläder när jag är där borta så det är onödigt att ta med allt. Men då kommer jag till det svåra, vilka kläder vill jag ha med mig då?

Mamma ska få äran att hjälpa mig med packningen. Har en känsla av att det blir alldeles lagomt med kläder då! Haha.

Menmen, ikväll ska jag ut och äta med mina kära vänner Malin, Sara, Therese, Maja och Helene. En hejdå-middag ungefär. De låter deprimerande att säga så, men de blir nog bra!

Pöss

Ovido - Quiz & Flashcards