Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Sandra Blom - 9 maj 2011 19:51

Ja igår så gjorde jag inte så mycket på förmiddagen, skypade med mamma och pappa, men sen va det väl inge mer. Och när jag satt här uppe på mitt rum och bara tog det lugnt, så kom M inspringade "pappa döda nyss en orm, kom och titta". Ja så jag gick ut och tittade på den där halshuggna ormen, och så berättar dom att den är giftig.. Jag fick lite halvt panik och tänkte, "jamen då blir jag inne i huset resten av det här året!". För skulle jag va ute och leka med barnen och en sån där orm kommer emot mig, då kommer jag dö av hjärtattack.. Fya! Ormar är äckliga djur, speciellt när dom är giftiga!! Menmen, istället för att sitta och må dåligt över det så åkte jag till Short Pump och handlade lite kläder, det vart ett skärp, ett par jeansshorts och två tunikor/klänningar.


                          


       (lika som den blåa jag köpte förr)


Ja sen vid halv 6 tiden så mötte jag Lene vid Red Robin för att äta. Vart en kycklingburgare för min del, de va gött det! Sen åkte vi till bion för att kolla på "Water for elephants", gud vilken bra film säger jag bara! Den borde ni verkligen se! :)

Sen efter filmen vart de hem och sova. Och idag har jag gjort just ingenting, börjar jobba snart men jobbar bara i 3 timmar så, en riktigt lugn och skön dag blire. Ja men de va de de.


Pöss på er.

Ovido - Quiz & Flashcards